personal-styling-for-men-and-women

Da li je na pragu neka svecanost ili specijalna prilika da bi se setili da vam je potrebno da se “sredite” ili je dosao i taj dan da to zelite da uradite radi sebe i konacne promene koja vam je bila tako potrebna? Da li vam je potrebno top sredjivanje za poslovni intervju jer zelite da ostavite dobar utisak i ne zelite da izgubite sansu za posao iz snova? Ili jednostavno zelite modni savet kako da izgradite licni stil i izrazite sebe da bi bili zadovoljni sobom i svojim izgledom?

Doslo je i to vreme, da nekada luksuzna usluga, kao sto je da angazujete Styling Consultant-a, iskljucivo koriscena samo od strane elite, bude dostupna i vama, obicnim ljudima. Danas vise no ikada treba da znate da izrazite svoju licnost, posebnost i originalnost, da bi ste isplovili iz zatrpane modne mase i pronasli sebe ponovo i vratili svoje pouzdanje i hrabrost. Pronadjite sebe i odlucno krenite ka ostvarivanju svojih ciljeva sa entuzijazmom i osmehom na licu.

Nakon konsultacije, Consultant u zavisnosti od toga da li je u pitanju specijalna prilika, svecanost, poslovni intervju ili potreba za promenom licnog stila i modnim savetima, prolazi zajedno sa vama kroz vase postojece odevanje i savetuje vas i pomaze da dodjete do odevanja koje zelite za sebe, u zavisnosti o kojoj od gore pomenutih situacija je rec.

Ukoliko su u pitanju specijalna desavanja, svecanosti (svadbe, rodjendani, razna druga slavlja) ili poslovni intervju, u zavisnosti na koji nacin zelite da se izrazite pronalazite zajedno sa Consultant-om odecu koja najbolje izrazava vas individualni stil. Takodje, Consultant ce vam dati i make-up savete kao i savete za kosu.

Ako vam je neophodno konsultovanje sa Consultant-om vezano za vas licni stil, kako da ga poboljsate, promenite u zeljenom pravcu ili stavite akcenat na svoje najbolje delove tela, ovo je takodje usluga za vas. Consultant ce se detaljno upoznati sa vama i vasim zahtevima i zeljama, i pomoci vam da dodjete do zeljenog stila.

Ova usluga traje i ukljucuje:

-1 na 1 konsultaciju, vise procitajte u odeljku o konsultaciji

-usluga ce biti realizovana na osnovu konsultacije i upitnika. Ako je specijalna prilika, Consultant ce se skoncentrisati na pronalazenje trazenog outfit-a, sa odgovarajucim asesoarima i savetom za make up i kosu. Ukoliko je u pitanju generalno savetovanje sa Consultant-om o trenutnom licnom stilu, na licu mesta dobijate sve savete za vas stil u trajanju od dodatnih 1h.

 Izrazite sebe kroz odecu!

ZAKAZITE OVDE !

Is there some ceremony or special occasion coming soon, that makes you remember that you need to ‘pull yourself together’ or just came that day that you want to do that because of yourself and that change that you desperately need, finally? Are you going for your dream job and need to make a good first impression and don’t want to lose the chance to get it? Or you simple want some style advice about how to develop your own style and express yourself to be more satisfied by you and your look?

It comes finally that time. Years ago, to have your own Styling Consultant was luxury service, which was used only by elite, now that service can be provided to you. Today more then ever, you should know to express yourself, your individuality and originality, to be above fashion mass and to find yourself again and bring back confidence and courage. Find yourself and begin a new path for achieving your personal goals with enthusiasm and smile on your face.

After consultation, depends on the situation that you are in – special occasion, ceremony, job interview or general fashion advice about changing your personal style, Consultant goes together with you through your present clothing, gives advice and helps you to come to the realization of the clothing you want to achieve.

If there is special occasion, ceremony (weddings, birthdays, other celebrations) or business interview, depending on how would like to express, you will find together with Consultant clothing that best fits to your own individual style. Consultant will also gives you some tips on hair and make up.

If it is simply a session with a Consultant where you would like some general advice about how to create certain looks and how to emphasise your best features, then this service is also for you. Consultant will really get to know you and your goals and help you achieve them.

Personal Styling service includes:

-1-to-1 consultation, read more in section about consultation

-realization of service will be held by preconsultation and query. If it is a special event, Consultant will concentrate on finding a suitable outfit for you, including accessories and following hair style and make up tips. If it is general style advice, she will give you all advice and tips right away. It will take 1 hour more.

Dress to express yourself!

BOOK NOW !